Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Konferens

Vackert beläget i hamnen ligger Sjöfartsföreningens konferenslokal

Med utsikt över gästhamnen med Besväret och Fnyket.
I lokalen upplever man en marin miljö och ni rår er själva eller bokar den servicen ni önskar. 

Lokalen är fullutrustad med projektor, TV, DVD, iphone-docka, bredband, kopieringsapparat samt ljudanläggning anpassad för hörselskadade med hörslinga i golvet. Lokalen har eget kök.

Drick kaffet på takterassen eller på kajkanten.
Lunchen serveras antingen i lokalen eller på Sjöfartshotellet.
Behöver ni hjälp med att boka middag, tveka inte att be oss om hjälp.

Någon gång under dagen kan man boka en visning eller guidning av Båt- och maskin MUSEET som ligger i samma byggnad. I hallen får du uppleva ett stycke unik varvs- och Oskarshamnshistoria.
På museet hittar man mängder av båtar, motorer och tillbehör att beskåda. Bland annat kan besökare se ångmaskinen som suttit i Gustavsberg VII. Även en modell av fartyget finns i samlingarna. Både fartyget och ångmaskinen med effekten 500 hk. och en vikt på 17 ton är tillverkade i Oskarshamn år 1912.

Utanför museet vid kajen, ligger ångbåten s/s Nalle förtöjd. Den är byggd på Oskarshamns varv 1923. Fartyget är renoverat till originalskick och K-märkt.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.